Syprojekt på Lakuyi Primary School

Vårt nya projekt blev en succé!

Lakuyi Primary School hade sin första ”lagningsdag” i veckan.  Två sömmerskor, Mrs Kakombwe och miss Ester Degeleki kom på besök och lagade barnens skoluniformer. Mycket gott på en och samma gång. Arbete för damerna, glädjen för barnen att slippa gå omkring med trasiga kläder och sist men inte minst en liten hjälp att vårda det man har.

Vi tackar alla inblandade och speciellt Mr Mtalai och Lis-Beth M som gjort detta möjligt.

 

Our new project was a success!

Mrs Kakombwe and miss Ester Degeleki spent a day at Lakuyi Primary School repairing school uniforms for the children. The result was a working day for the ladies, the happy feeling for the children to have nice uniforms and a help to take care for your belongings.

We say Thank you (Asante sana) to Mr Mtalai and Lis-Beth M who made this happen!