MINNESGÅVA

Tandalaföreningen tillhandahåller möjligheten att ge en minnesgåva vid t ex kondoleanser när någon avlidit för att hedra minnet av denna person. Eller om du vill högtidlighålla minnet av någon kär på ett annorlunda sätt och samtidigt hjälpa någon annan på ett enkelt och omsorgsfullt sätt. Möjligheten att hylla någon samtidigt som du hjälper någon annan vilket är en fin gest och en omtänksam handling.

En minnesgåva till Tandalaföreningen kan ge möjlighet till en eller flera elever att få nödvändiga material för att gå i skolan och därigenom få en chans till utbildning och möjlighet till en bättre framtid. Frivilliga belopp vid minnesgåvor kan användas till skolluncher för barn och elever i Nzega-området i Tanzania. Du väljer själv vilket belopp du vill ge, inga belopp är för stora eller för små och allt går till barn och studerande som behöver stöd på ett eller annat sätt.

Vill du ge en minnesgåva via Tandalaföreningen?

Kontakta Tandalaföreningen genom att skicka e-post till info@tandala.org och skriv “Minnesgåva” i ämnesraden. Då återkommer vi till dig med mer information om hur du går tillväga.

Ett bevis på din minnesgåva skickas sedan till dig med en länk till vår hemsida där du kan skriva ut detta på egen hand och på valfritt papper. Detta är ett alternativ som är bra för miljön.
Alternativt kan du få ett tryckt kort för minnesgåvan skickat till dig med post mot en kostnad på 15 kr som täcker våra kostnader för portot.