Mr Tegile och Mr Mtalai har anlänt till Sverige

 

Mr Tegile och Mr Mtalai anlände torsdag kväll den 6 september. Redan fredag morgon rivstartade det fullspäckade programmet med skolbesök (Naverlönnskolan i Svedala). På kvällen blev det middag med Tandalavänner i Dörröd. Lördag  8 september fortsätter programmet med besök i Malmö och Lund.

På kvällen den 17 september kl 18 har vi avslutningsfest (knytis) på Värbygården i Bara.  Alla medlemmar, faddrar och sponsorer är välkomna. Anmäl till Kerstin Engleson att du kommer kerstin.engleson@gmail.com

Mr Tegile and Mr Mtalai arrived Thursday evening September 6. Friday morning the busy schedule started with a visit at Naverlönnskolan in Svedala. In the evening they had a dinner with Tandala friends in Dörröd.  Saturday September 8 they will experience the cities of Malmö and Lund.

On Monday September 17 there will be held a Farewell party in Bara.