Run for Bulunde på Roslättsskolan

Även Roslättsskolan i Svedala genomförde ett jogginglopp igår, Run for Bulunde där eleverna sprang för att samla in pengar till sin vänskola i Tanzania.

Skolan har döpt om skoljoggen till Run for Bulunde för att uppmärksamma vänskolan och informera nya samt gamla elever och vårdnadshavare om Bulunde. Samma vecka som loppet ska springas visar alla lärare en presentation om Bulunde och varför loppet har fått sitt namn.

Igår när vi sprang kom elever från NSIF (Naverlönnskolans IF) och höll i uppvärmningen för eleverna. En elev var utklädd till NSIF:s maskot: pandan. Detta uppskattade Roslättsskolans elever väldigt mycket. Skolan har gjort om loppet så att istället för att springa en runda fram och tillbaka i närmiljö så springer man varv runt skolans område. Detta leder till att alla rör sig efter sin egna förmåga.

Stort tack till alla inblandade för en trevlig och givande dag!