Besök från Nzega.

Mr Isaack Nyisaba och Mr Godfrey Nassaro, rektorer från Nzega är på besök hos Tandala 1-25 september.  Under första veckan här har de besökt flera skolor i Svedala och Lund.  De har träffat och pratat med eleverna och delat upplevelser med lärarna. Eleverna har fått veta hur schema och arbete på skolorna i Nzega ser ut. Eleverna har berättat hur de jobbar för att samla ihop pengar till sina vänskolor i Nzega. Besökarna berättade hur pengarna används till mat och vatten på skolorna i Nzega. Mat och vatten är nödvändigt för att eleverna ska klara sina studier. Besökarna passade också på att tacka de svenska eleverna och Tandala för gåvorna.

Nästa vecka fortsätter besöken på andra vänskolor.

Mr Isaack Nyisaba and Mr Godfrey Nassaro, headmasters from Nzega are visitors at Tandala 1-25/9. Under this first week they have visit schools in Svedala and Lund. They have meet and talk to students and teachers about school-life in Tanzania. The swedish students have told them how they are doing for collecting money to there friendship schools where the money collected has been used to buy food and making wells in order that Nzega students can have food and water during their studies.The visitors(teachers/visitors) from Nzega gave many thanks to Swedish students through TANDALA for the efforts their doing to make sure that Nzega students are learning in conducive situation

Next week the visiting will continue to other friendship schools where they will students and teachers

 

 

Lämna ett svar